Kundservice

Är du vår nya affärsområdeschef VA?

Läs mer här.

Naturstig

Vill du vara med på vår resa att bygga Sveriges bästa VA-verksamhet?
Sörmland Vatten och Avfall AB ansvarar för att producera och leverera dricksvatten av god kvalitet, omhänderta och rena avloppsvatten samt ta hand om hushållsavfall på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar tillvara på våra restprodukter genom att producera och leverera klimatvänlig fordonsgas och energi samt återföra växtnäring till produktiv åkermark. För en hållbar samhällsutveckling arbetar vi resurseffektivt och kretsloppsanpassat med service och miljö varje dag. Det gör vi för dig som bor i, verkar i eller besöker vår region – även kallat Sörmlands hjärta.  Vi ägs av de tre kommunerna Flen, Katrineholm och Vingåker och vi är idag ca 90 anställda.

Vi söker nu en affärsområdeschef – vill du bidra till ett hållbart samhälle genom och leda oss dit?

Som affärsområdeschef VA har du övergripande ansvar för vår VA-verksamhet. Till din hjälp har du en organisation som är full av experter som brinner för sitt uppdrag att skapa rätt förutsättningar för våra kunder. Du är direkt underställd VD och ingår i ledningsgruppen. I arbetsuppgifterna ingår att ha personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. En viktig uppgift som återfinns i uppdraget är att sätta och följa upp mål för verksamheten.

Vi söker dig som har ett coachande ledarskap med minst 5 års erfarenhet av att leda ledare. Du kan tydliggöra och skapa engagemang kring mål och strategier. Du har lätt för att skapa relationer såväl internt som externt, är lyhörd och värnar om gott samarbete. En fördel är om du har högskolebakgrund samt erfarenhet av att   arbeta i projektform.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Du kommer till en arbetsplats med ett trevligt och prestigelöst arbetsklimat, med korta beslutsvägar och stora påverkansmöjligheter. Vi är mycket stolta över vad vi har åstadkommit så här långt när det gäller vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle där det är fokus på att vara kostnadseffektiv och ha en miljöriktig hantering av vårt avfall samt att vara trygg i att få rent vatten.

Vi ser vår personal som en viktig resurs och satsar därför mycket på kompetensutveckling och att skapa en god arbetsmiljö för allas välmående genom olika aktiviteter och förmåner.

Sörmland Vatten erbjuder friskvård som ger dig möjlighet till god balans i livet. Avtal finns med Benify, vilket betyder att du får tillgång till en värld av förmåner, för att underlätta för dig i din vardag och ge dig något extra utöver lönen.

Rätt kandidat erbjuds en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Katrineholm och resor i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommuner ingår i tjänsten varvid ett B-körkort är ett krav.

Omfattning
Lön enligt avtal.
Heltid.
Tillträde efter överenskommelse.
Placeringsort: Katrineholm.

Vid frågor om tjänsten, kontakta VD Björnar Berg 0150-800 101 eller vår HR-chef Emil Pantzar 0150-800 141.

Intervjuer kommer ske löpande och med rätt kandidat kan tillträde ske före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 2021-12-20.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan, utförligt CV och personligt brev.

Jobba hos oss

  • Dra filer hit eller

Senaste driftinformation

2021-12-03 12:00 Vattenläckan i Flen