Kundservice

Drifttekniker till VA-verk

Är du vår nya kollega?

Bild på toalett

Vi söker en drifttekniker till VA-verk, Flens kommun

Tjänsten är delad mellan reningsverk och kommande biogasmack. Som drifttekniker ser du till att reningsprocessen och biogasmacken fungerar som den ska samt åtgärdar fel och problem som uppstår.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som drifttekniker innefattar bland annat processövervakning, processoptimering, uppföljning, drift, rapportering, mindre underhåll samt provtagning. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker framför allt dig med teknisk gymnasieutbildning, utbildning som drifttekniker och/eller motsvarande teknisk utbildning. Erfarenhet från drift- och underhållsarbeten av vatten- och avloppsreningsverk eller processindustri är ett krav. Goda elkunskaper samt kunskaper om SCADA-system och driftsystem och gasföreståndarutbildning är meriterande.

Körkort B är ett krav.

Sörmland Vatten värdesätter egenskaper som initiativkraft, samarbetsförmåga, stresstålighet, förmåga att lösa problem samt ordning och reda. Ett krav är att du kan arbeta självständigt men du ska även fungera bra i grupp. Du är serviceinriktad samt har god social kompetens då vi samarbetar med olika myndigheter, kunder, entreprenörer och leverantörer.

Övrigt
Sörmland Vatten satsar mycket på kompetensutveckling och är ett bolag som är mån om sina medarbetares personliga utveckling och välmående.

Avtal finns med Benify, vilket betyder att du får tillgångar till en värld av förmåner, för att underlätta för dig i din vardag och ge dig något extra utöver lönen. Du kommer även att kunna utöva veckans friskvårdstimme under ordinarie arbetstid och få friskvårdsbidrag för att kunna träna på din fritid.

Vi använder oss av 6 månaders provanställning, tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Din ansökan skickas till HR-ansvarig Emil Pantzar, emil.pantzar@sormlandvatten.se

Vid ytterligare frågor om tjänsten kontakta Jonas Elf, Arbetsledare VA-verk/GFS, 0150–800 161.

Sista ansökningsdag 2021-10-31, intervjuer sker löpande.

Ansök här

Här nedan kan du skicka in din ansökan. Välkommen!

  • Dra filer hit eller

Senaste driftinformation

2021-12-03 12:00 Vattenläckan i Flen