Kundservice

Är du vår nya kollega?

Vi söker en medarbetare till vårt kontor i Katrineholm.

Man vid skrivbord gör anteckningar bredvid sin dator. En arbetshjälm ligger bredvid.

 

Vill du vara med på vår resa där vi bygger Sveriges bästa VA-bolag!

 

VA-utredare

Vi söker en medarbetare till vårt kontor i Katrineholm. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du kommer att ges möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter

Som VA-Utredare arbetar du stor del av din arbetstid med vårt driftsystem VA-banken. Arbetet innebär både kontorsarbete och att åka ut på plats för att t.ex. mäta in GPS positioner på ventiler, brunnar eller möta kunder för att diskutera lämplig anslutningspunkt.  Tillsammans med kollegor kommer du arbeta med många parallella projekt samtidigt.

En stor del av tjänsten är utredningsarbete inför nyanslutningar och entreprenadprojekt av ledningsnätet i våra tre kommuner. Du ansvarar för arbetet med att ta fram underlag inför projektering, filmning eller utredningar, med syfte att underlätta fortsatt arbete. Du ansvarar även för att hantera och bedöma bygglovs- och bergvärmeremisser utifrån ett VA-perspektiv. En annan viktig del är att hantera ärenden inkomna via ledningskollen vilket innebär att bedöma och återkoppla om vårt ledningsnät kan påverkas vid markarbeten.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du som person drivande, tar egna initiativ och har en stark vilja att lära dig och utvecklas inom området.  Du kommer tillåtas arbeta innovativt för att effektivisera arbetet och kommunikationen till våra olika intressenter. Vidare är det av största vikt att du arbetar på ett strukturerat sätt då du har flera saker på gång samtidigt. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Du har en flexibilitet och uthållighet till förändringar.

Krav

  • Goda IT-kunskaper
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt

Meriterande

  • 3–5 års erfarenhet från VA-branchen
  • Tolka, förstå och granska handlingar och ritningar
  • Kunskaper i CAD
  • Vana att analysera data för att få fram statistik

Vi kan erbjuda dig

Sörmland Vatten och Avfall AB är ett företag som ligger i framkant i flera av framtidens frågeställningar inom vårt område. Vi värnar om våra medarbetare och arbetar enligt våra tre kärnvärden; öppenhet, delaktighet och engagemang. För att du ska trivas bör du dela våra värderingar. Vi erbjuder dig en intressant roll, trevliga kollegor och en organisation med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.

Vi erbjuder friskvård som ger dig möjlighet till god balans i livet. Avtal finns med Benify, vilket betyder att du får tillgång till en värld av förmåner, för att underlätta för dig i din vardag och ge dig något extra utöver lönen.

Omfattning

Lön enligt avtal.

Heltid, vi tillämpar provanställning.
Tillträde, snarast

Beredskapstjänstgöring kan eventuellt förekomma i tjänsten
Placeringsort: Katrineholm

Ansökan

Ansökningsformuläret nedan går till Emil Pantzar som är HR ansvarig.
Vid frågor om tjänsten, kontakta chef VA-process Christer Wigerblad 0150-800 182, christer.wigerblad@sormlandvatten.se

Sista ansökningsdag: 2021-11-21.
Intervjuer sker löpande.

Ansök här

Här nedan kan du skicka in din ansökan. Välkommen!

  • Dra filer hit eller

Senaste driftinformation

2021-12-03 12:00 Vattenläckan i Flen