Nyhetsarkiv

7 jan, 2020

Renhållning

Tävlingen på vår hemsida är nu avgjord

Tack till dig som deltog i vår tävling med chans att vinna en Trolley Bag! Tävlingen är nu avslutad och vinnarna har kontaktats via mejl.

December

November

26 nov, 2019

VA

VA-taxa Vingåker 2020

VA-taxan för Vingåkers kommun har förändrats från och med 1 januari 2020.

25 nov, 2019

Allmänt

Vi uppmärksammar Orange Day

Vi tänder orangea lampor under FN:s 16 dagar långa kampanj mot våld mot flickor och kvinnor.

25 nov, 2019

Renhållning

Sortera böcker, textilier på återvinningscentraler

Mycket av det som slängs i brännbart skulle kunna återanvändas eller återvinnas. Vi har påbörjat en resa för att förbättra sorteringen av fraktionen brännbart på återvinningscentralerna.

21 nov, 2019

Allmänt

Bedragare använder varumärket Sörmland Vatten?

Vi har fått samtal till vår kundservice där kunder berättar om att de fått besök av person/personer som säger sig vara från Sörmland Vatten och att de ska spola ledningar i fastigheten, vilket är felaktigt.

19 nov, 2019

VA

Världstoalettdagen 19/11

För oss är toaletter och rent vatten en självklarhet idag. Vårt kranvatten är ett livsmedel och är hårt kontrollerat, men det är ändå viktigt att vi alla hjälps åt och tar hand om vattnet om vi ska få behålla den lyxen.

16 nov, 2019

Renhållning

Så blir du textilsmart!

Europa minskar avfallet pågår 16-24 november och årets fokus är kring textil. Kampanjen #textilsmart ska inspirera till medvetna val kring kläder och textil.

Oktober

9 okt, 2019

VA

Bra att veta om kalk i dricksvattnet

När vatten avdunstar kan det lämna kalkavlagringar efter sig. Kalkavlagringar får du bort med exempelvis ättika och förebygger genom att skölja med kallt vatten samt torka torrt.