Aktuellt

Ta del av våra senaste nyheter.

Naturbild med träd.

Ny HR- och Hållbarhetschef börjar den 9 januari

Nova Charlotte Friberg har rekryterats som ny HR- och Hållbarhetschef till Sörmland Vatten där hon ska leda den fortsatta utvecklingen av Sörmland Vattens strategiska
och operativa HR- och Hållbarhetsarbete. Charlotte blir också en del av Sörmland Vattens ledningsgrupp.

Charlotte har gedigen och mångårig erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete inom framför allt kommunal verksamhet och kommer närmast från en tjänst som HR-strateg på Flens kommun, där hon varit anställd sedan 2019. Frågor som företagskultur, hållbarhet och utveckling av organisation, ledarskap och medarbetare ligger henne varmt om hjärtat.

”Jag hälsar Charlotte välkommen till Sörmland Vatten. Med sin kunskap och erfarenhet kommer Charlotte att förstärka oss i arbetet med att utveckla kultur, ledarskap, operativa, strategiska HR- och hållbarhetsfrågor. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans för att skapa en säker och trivsam arbetsplats i toppklass samt höja hållbarhetsperspektivet i verksamheten”, säger Asoos Rasool, VD Sörmland Vatten.

– ”Jag ser fram emot att lära känna alla medarbetare och få en inblick i Sörmland Vattens verksamhet. Jag har förstått att bolaget befinner sig i en tid av stora utmaningar och det känns roligt att få medverka med övriga i bolaget och bidra i ett viktigt arbete framåt”, säger Charlotte.

Charlotte bor i Gnesta och på fritiden umgås hon gärna med familj och vänner. Friluftsliv är ett stort intresse och då framför allt skidåkning i olika former när vädret tillåter det. Charlotte börjar sin nya tjänst på Sörmland Vatten den 9 januari 2023.

Tillbaka