Aktuellt

Ta del av våra senaste nyheter.

Naturbild med träd.

Sörmland Vatten stödjer Barncancerfonden genom sponsring till Team Rynkeby

Uppdatering/rättelse 2024-06-27

Team Rynkeby är en välgörenhetsorganisation med syfte att ge stöd till kritiskt sjuka barn och deras familjer. Årligen arrangerar teamet en cykeltur till Frankrikes huvudstad Paris för att samla in pengar. Cykelturen startar från Spanien i söder och från Sverige, Norge och Danmark i norr.

Sedan starten 2011 har välgörenhetsprojektet samlat in över 200 miljoner kronor till Barncancerfonden.

I slutet av juni startar en oförglömlig resa för Sörmland Vattens medarbetare Johan Carlsson. Tillsammans med 2 090 cyklister i 64 lag och uppbackade av över 500 personer i serviceteam ska Johan vara med och samla in pengar till kritiskt sjuka barn genom att cykla från Staffanstorp till Paris. En 1 200 km lång resa. En resa som utmanar uthållighet och beslutsamhet – med som också kommer att ge deltagarna en upplevelse att bär med sig resten av livet.

-Jag har valt att gå med i projekt Team Rynkeby för att på ett direkt och konkret sätt kunna bidra och hjälpa till i insamlingen till Barncancerfonden.
-Under tiden har vi utvecklat en bra gemenskap i laget och förhoppningsvis kan vi inspirera andra att delta i projektet, säger Johan Carlsson.

Johan är till vardags verksamhetsområdeschef för Projekt och investeringar på Sörmland Vatten. Genom sitt engagemang för kritiskt sjuka barn har Sörmland Vatten valt att stödja Team Rynkeby 2024.

-Vi stödjer detta fantastiska initiativ och är stolta över vad vår medarbetare Johan Carlsson utför tillsammans med alla i Team Rynkeby, säger Asoos Rasool, vd för Sörmland Vatten.

Läs mer och följ resan här:

Team Rynkeby (team-rynkeby.se)

Om Team Rynkeby | Barncancerfonden

Bilder: Team Rynkeby 2022-23 och Sörmland Vatten.

Johan Carlsson, deltagare i Team Rynkeby 2024.

Tillbaka