Kontakta vår kundservice

Välkommen att kontakta oss! Vi som jobbar i kundservice hjälper dig gärna med dina frågor.

Kundservicemedarbetare med headset vid sin datorskärm

Vi finns här för dig

Vi försöker besvara din förfrågan inom en arbetsdag.

På kundservice arbetar vi för att ge dig som kund en så enkel och smidig kontakt som möjligt. Använd gärna vårt formulär för att komma i kontakt med oss.

När du har skickat in ditt ärende får du ett bekräftelsemejl från oss. Titta gärna i skräpposten om det inte dyker upp i din inkorg.

Kontakta oss

  • Hidden
    :
  • Hidden
    DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
Tjej med hörlurar som arbetar i kundservice.

Personuppgifter som behandlas vid kontakt med oss

– Namn
– Adress
– Fastighetsbeteckning
– E-postadress
– Personnummer
– Telefonnummer
– Mobilnummer

Ändamålet med behandlingen

Vid handläggningen av ditt ärende registreras och behandlas de personuppgifter som framgår av informationen ovan. Sörmland Vatten och avfall AB behöver behandla personuppgifter om dig för att kunna utföra vårt uppdrag. Under hela tiden som vi behandlar personuppgifterna följer vi de bestämmelser som finns kring dataskydd.

Laglig grund för behandlingen

Då våra tjänster till dig är lagstadgade så är vår lagliga grund baserad på rättslig förpliktelse och vi eftersträvar att du som kund alltid ska känna dig trygg i din behandling hos oss.

Lagringstid

Så länge du är kund hos oss behåller vi dina personuppgifter. Därefter kommer de sparas för olika lagkrav gällande bokföringslagen och arkivlagen. När den tiden passerats kommer dina personuppgifter att raderas eller anonymiseras (de kan inte knytas till dig) Vi har inte för avsikt att spara uppgifter längre än ändamål kräver och med hänsyn av gällande lagar och förordningar.

Lämna klagomål på personuppgiftshantering

Har du ett klagomål eller en synpunkt på hur vi behandlar dina personuppgifter kan du kontakta oss på kundservice@sormlandvatten.se

Om du fortfarande inte är nöjd med hur vi sköter ditt ärende har du rätt att skicka ett klagomål avseende behandlingen av personuppgifter till Integritetskyddsmyndigheten, besök www.imy.se

Personuppgiftsansvarig

Sörmland Vatten avfall och AB

Läs mer om vår GDPR och Integritetspolicy