Driftinformation

Driftinformation

Vad händer på ledningsnät eller med sophämtningen just nu?

Bild på renssilen i en diskho.

2022-02-19 Vattenläcka i Julita

2022-02-19 kl. 19.35: Läckan är lagad och alla har åter vatten i kranarna. Det kan uppstå missfärgat vatten, om detta uppstår avhjälper du det genom att spola tills det är klart igen.


2022-02-19 kl 17.10: Läckan är lokaliserad vid reningsverket i Julita och kommer att lagas under kvällen. Prognosen är att endast ett fåtal fastigheter blir utan vatten medans läckan lagas.


2022-02-19 kl. 15.00: Vi har en vattenläcka i Julita, personal är på väg ut. Troligtvis kommer vattenavstängning ske inom kort. Vattenkärror kommer att placerats ut, vi återkommer om placering för dessa och vilka som kommer att beröras av vattenavstängningen.


 

Tillbaka

Anmäl dig till vår sms-tjänst.

Vår sms-tjänst använder vi enbart för att kunna informera dig om driftstörningar och andra händelser som kan påverka dig som fastighetsägare.
Denna webbplats använder cookies

När du besöker vår webbplats kan vi lagra eller hämta information i din webbläsare, huvudsakligen i form av cookies. Denna information kan vara om dig, dina preferenser eller din enhet och används huvudsakligen för att få webbplatsen att fungera som du förväntar dig. Informationen identifierar i huvudsak inte dig direkt, men den kan ge dig en mer personligt anpassad webbupplevelse. Vi respekterar din integritet och du kan välja vilka cookies du vill acceptera. Klicka på de olika kategorirubrikerna för att ta reda på mer och ändra våra standardinställningar. Observera att blockering av cookies kan påverka din upplevelse av webbplatsen och de tjänster vi erbjuder. Om du har besökt vår webbplats tidigare och accepterat användningen av cookies kan du alltid ta bort dessa genom att navigera till sekretessinställningarna i din webbläsare.