Relationsbyggare och expert på kundrelationer

Vi söker dig som älskar att bygga kundrelationer till tjänsten som kundservicehandläggare och kundingenjör (50/50)

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett bolag på frammarsch där du får en nyckelroll i att vårda och utveckla relationerna till våra kunder. Tjänsten är delad mellan kundservicehandläggare (50 %) och kundingenjör (50 %), vilket innebär att du kommer samarbeta med andra marknadstjänster, bolagets projektledare samt med externa entreprenörer och tjänstemän. Kontaktytan är stor både externt och internt. Planerade resor i Flens, Katrineholms och Vingåkers kommun ingår i tjänsten.

Kundservicehandläggare (50 %)
I rollen som kundservicehandläggare är du en del av en arbetsgrupp som arbetar serviceinriktat mot externa och interna kunder för en hög servicenivå i inkommande samtal, mejl, debiteringsprocessen och utvecklar tillsammans med teamet kundupplevelsen.

Kundingenjör (50 %)
I rollen som kundingenjör ska du ansvara för processen med att ansluta fastigheter till det kommunala VA-nätet samt ansvara för vattenmätarprocessen. Kundingenjören ansvarar även för att besvara/remissa bygglov med mera utifrån ett VA-perspektiv. Du kommer vara med och ta fram statistik grundat på olika aktiviteter, såväl planerade som oplanerade, som ska dokumenteras i olika system i företaget. Arbetsuppgifterna är oregelbundna och det förekommer löst specificerade uppdrag som kräver att du samlar in tillräcklig information för att lösa uppgiften.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund och det är en fördel om du har inriktning mot VA samt arbetslivserfarenhet inom VA. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rollen kräver att du är handlingskraftig med eget driv samt är van att ta egna initiativ men även är lyhörd och lyssnar på andras idéer. Du har även ett coachande förhållningssätt där du ser kollegor som en tillgång. Som person har du integritet och kan stå för dina beslut, samtidigt som du är ödmjuk och lyhörd. Det är viktigt att du sprider glädje i ditt sätt att vara. Du har en flexibilitet och uthållighet till förändringar.

Utbildning och erfarenhet:

  • Relevant teknisk utbildningsbakgrund från gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet från arbete nära kund.
  • Dokumenterad datorvana.
  • B-körkort är ett krav.

Meriterande:

  • Erfarenhet från VA-branschen.
  • God vana vid dokumentation och processkartläggning.

Språkkunskaper
Du behärskar svenska i tal och skrift. Engelska i tal och skrift på grundläggande nivå för kundkontakt. Gärna ytterligare språk.    

Omfattning

Heltid, tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Katrineholm.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2 maj 2019. Intervjuer sker löpande.

Ansökan skickas till: emil.pantzar@sormlandvatten.se

Frågor om tjänsten: Helen Sylvefjord, telefon 0150-800 109 eller e-post helen.sylvefjord@sormlandvatten.se